VSE Technologies

UW PARTNER IN

LASTECHNOLOGIE

Nederland

+31 (0)346 284 530

Over ons

vse-luchtfoto

Twintig jaar heet van de naa(l)d

Op 20 jaar tijd groeide VSE uit van een kleine Belgische servicefirma tot een internationaal opererende, industriële partner voor al uw lastechnieken.
Vandaag zijn wij een geautomatiseerd integrator en servicecenter, deze kennis passen wij ook toe in de modificatie en automatisatie van las-en manipulatieapparatuur en toebehoren. Met een ploeg van meer dan 25 gemotiveerde, bekwame en opgeleide werknemers heeft VSE alle kennis en troeven in huis om alle technische uitdagingen tot een goed einde te brengen. Onze bedrijfsvisie geeft dit dynamische team van specialisten een grote verantwoordelijkheid bij het nemen van beslissingen en dit alles met een hart voor de laswereld.

2011: Onze vestiging in Nederland is een feit! Zeer centraal gelegen en met een gebouw van 400 m² is V²SE te Maarssen bij Utrecht een uitvalbasis naar alle windrichtingen.
2012: Het nieuwe gebouw in Heist op den Berg, met een oppervlakte van maar liefst 5000 m² wordt in gebruik genomen!

VSE kleurt groen!
Bij de bouw van het nieuwe pand werd zeer veel aandacht besteed aan ecologie, o.a. in de vorm van een vijver voor regenwater recuperatie en groenvoorziening rondom. Onze groene visie vertaalt zich verder in onze activiteiten waarbij wij de machines en onderdelen zo herstellen of retrofitten om zo een tweede leven te geven.

Sluitende garanties
Doorgedreven technologische knowhow en constante bijscholing bij elk van onze teamleden. Een grondig inzicht in de behoeften van industriële klanten. VSE is uw allround partner voor sluitende oplossingen. VSE biedt een compleet en hoogwaardig assortiment lastechniek, elektriciteit, elektronica, hydraulica en pneumatica, logistiek en PLC besturingen. VSE denkt graag mee met u en deelt hierbij zijn knowhow.

Referentie: IHC Dredgers
IHC Dredgers is wereldmarktleider in het produceren van baggerschepen. VSE Technologies zorgde op de scheepswerf voor de volledige revisie van de éénzijdige OP lasbank van ESAB: vervanging en automatisering van de volledige A6 tandemlaskop, de bijbehorende 1250 Ampère stroombronnen, de besturing, poeder aan- en afvoersystemen en de poedervoorziening voor de backingstrip. Ook de hydraulica en de water- en luchtregelingen werden in de revisie opgenomen. Het complete project werd gerealiseerd in minder dan 2 weken (bron).


VSE Technologies Google Maps

Liersesteenweg 173 K
B-2220 Heist-op-den-berg

+32 (0)15 221 842

Ma-Do: 8:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00
Vrij: 8:00 – 12:00 / 12:30 – 15:00

VSE Technologies Google Maps

Industrieweg 32
N-3606 AS MAARSSEN

Flanders state of the art
VSE Technologies Google Maps

Liersesteenweg 173 K
B-2220 Heist-op-den-berg

+32 (0)15 221 842

VSE Technologies Google Maps

Industrieweg 32
N-3606 AS MAARSSEN

Flanders state of the art